K-tjek

Publicos gratis K-tjek er en kombination af et online-spørgeskema og en (frivillig) personlig feedback-samtale med en Publico-konsulent.

Spørgeskemaet giver i sig selv ingen endegyldige svar på, om du er købt eller solgt. Kvaliteten af en virksomheds kommunikation skal jo altid måles i forhold til de forretningsmål, den skal understøtte.

Spørgeskemaet er udviklet som et dialogværktøj, der kan strukturere samtalen om strategisk kommunikation – internt i virksomheden eller med en konsulent (fx Publico). 

Klik direkte videre til spørgeskemaet

Her finder du vores content-guf og lidt ananas-i-egen-juice

Kommunikations-strategi: Fra forretningsmål til kommunikationsmål

Af Thomas Mandrup den 20. april 2018

Vi lever af det, ånder for det og prædiker det, når vi kan komme til det: Alle virksomheder bør have en god kommunikationsstrategi! Og det behøver altså ikke være en lang og kringlet affære, hvis bare du har en klar model at formulere strategien ud fra. Et vigtigt skridt er at kunne bearbejde forretningsmål til konkrete kommunikationsmål.

Læs mere

Kategorier: Kommunikationsstrategi, Marketingstrategi, Strategi

Ny juniorkonsulent i Publico

Af Uffe Lyngaae den 19. april 2018
Signe Sundbæk Ahler er ny juniorkonsulent i Publico. Signe er trods sin unge alder og aktuelle status som kandidatstuderende ved AU allerede en erfaren kommunikatør. Det fik vi hos Publico øjnene op for i november 2017, da vi udnævnte hende til "Årets Kommunikationsstuderende" ved Den Gyldne Fugl på Aarhus BSS. Vi plejer at ansætte de dygtige praktikanter, efter de har været i praktik hos os. I Signes tilfælde har vi ansat hende, før hun til efteråret skal i praktik hos os.

Signe er kommunikator helt ind til benet, og med en naturlig sans for at føre pennen samt en skarp forståelse for målgrupper bidrager hun som juniorkonsulent i Publico med alskens tekstproduktion for husets kunder samt research, konceptudvikling og håndtering af sociale medier.

Læs mere

Kategorier: Ananas i egen juice, Praktikant, Employer Branding, Rekruttering

Ses vi til Internet Week Denmark?

Af Casper Svoldgaard den 18. april 2018
Publico er for sjette år i træk PR-partner for Internet Week Denmark, der er en digital festival i og omkring Aarhus. 7.000 deltagere mødes i løbet af 5 dage (2.-6. maj 2018) til mere end 100 små og store (gratis!) events. Læs mere om IWDK her.
Læs mere

17 år med Publico

Af Uffe Lyngaae den 13. april 2018

1. april 2018 var det 17 år siden, at jeg fik et CVR-nummer til Publico, så jeg kunne sende den første faktura på 1 stk. pressemeddelelse a 1.000 kr. :-)

Vi har haft travlt de seneste par uger, så det blev først i dag, at vi fik tid til at fejre det med kage og selvfedme. Sagen er nemlig, at min virksomhed er i topform. Yes, I said it! Jeg er omgivet af det suverænt stærkeste team til dato; 22 skarpe (og søde) kommunikatører, der gør en kæmpe forskel hver dag via strategisk kommunikationsarbejde for ca. 50 videnstærke kunder. Men det bedste er næsten, at jeg stadig elsker mit arbejde. Yes, I said that too! Der er seriøst ikke én eneste dag i mit arbejdsliv som selvstændig kommunikationskøbmand, hvor jeg ikke synes, det er sjovt og spændende at aflevere børn for at tage på arbejde. Det har nærmest aldrig været sjovere og mere spændende end nu. Hvor mange kan egentlig sige det efter at været på samme arbejdsplads i 17 år? Ikke ret mange, tror jeg. Jeg er en priviligeret bandit uden skyggen af en exit-strategi. Tillykke til mig og Publico!  Og god weekend til dig, hvis du stadig læser med!

Læs mere

Kategorier: Ananas i egen juice

Ny inbound-konsulent i Publico

Af Uffe Lyngaae den 12. april 2018
Nicoline Sørensen er per 1. april tiltrådt som Publicos første inbound marketing-konsulent. Foruden solid erfaring med inbound marketing generelt og HubSpot specifikt, så medbringer Nicoline også kompetencer inden for SEO, Adwords og øvrige online marketing-værktøjer. Nicoline kommer til Publico fra en stilling som marketing manager hos Colibo. Velkommen til!
Læs mere

Kategorier: Automation, Lead nurturing, inbound marketing, Ananas i egen juice, seo, HubSpot

Gad vide, hvad Publico laver

Af Dina Birkmose den 16. marts 2018

Da det et par uger efter juleferien gik op for min klasse, at vi skulle i 9. klasse-erhvervspraktik her midt i marts, kom det som en stor overraskelse for os alle. Jeg begyndte allerede at stresse over det der. 

Læs mere

Kategorier: Ananas i egen juice

Vi søger en efterårs-praktikant

Af Joan Jensen den 14. marts 2018

Så er det den tid på året igen - vi har brug for et skarpt og sødt hoved, som har lyst til at tæmme den strategiske kommunikation med os i efteråret. Er det dig? 

Læs mere

Kategorier: Praktik, Uddannelse, Praktikant

Morgen-seminar om Fake News

Af Marie Bjerre Birkholm den 6. marts 2018

Hvis du vil være lidt klogere på, hvordan din virksomhed kan ruste sig til at håndtere fake news eller blot fejlbehæftet journalistik i det moderne medielandskab, så kan du kigge forbi Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) tirsdag den 20. marts. Her kommer Publicos direktør Uffe Lyngaae i fint panel-selskab med Poul Madsen fra Ekstra Bladet, Kristoffer Egeberg fra faktisk.no og Finn Frandsen fra Aarhus BSS - Aarhus University.

Læs mere

Kategorier: Public Relations, Krisekommunikation

Lobbyregister er ikke lig med automatisk åbenhed

Af Uffe Lyngaae den 5. marts 2018

»Tilliden til Danmark bløder,« lød det forleden fra Transparency International, efter at det årlige korruptionsindeks placerer Danmark på en andenplads over de mindst korrupte lande. Det fik straks sat gang i debatten om, hvorvidt vi skal indføre et lobbyregister. Manglende registrering af lobbyister er nemlig en begrænsning af åbenheden, må man forstå.

Læs mere

Kategorier: Public Relations

Odder Kommune har knækket borger-kurven

Af Liv Soelberg Andersen den 4. marts 2018

BOSÆTNING: Odder Kommune har fået næsten 1.000 flere borgere siden 2014. Det har Publico i al beskedenhed en lille andel i. Også når man spørger borgmester Uffe Jensen.

Læs mere

Kategorier: Bosætning, Kommunebranding, Offentlig kommunikation, Strategi

Mest populære indlæg

Få vores guldkorn direkte i din indbakke