Er du klar på at omsætte den tørre teori fra skolebænken til saftig praksis? Som praktikant hos Publico får du indblik i maskinrummet i et professionelt kommunikationsbureau i hjertet af Aarhus. Du kommer til at indgå i det daglige arbejde på lige fod med de øvrige medarbejdere (se, hvem vi er, her). Med andre ord vil du blive involveret i både korrekturlæsning, kampagneplanlægning og kommunikationsstrategier – og meget mere.

 

Maria Elkjær 2 (002)

Interviews

Fra praktikant til konsulent

Hos Publico er der flere, der har taget rejsen fra praktikant til k-konsulent. Vi har taget en snak med to af dem, som forhåbentlig kan give dig svar på nogle af de mange spørgsmål, der opstår, når man skal vælge praktik.

Få svar fra Signe og Maria >

Dagbog

Praktikantens dagbog

Synes du, det er svært at blive klog på, hvad man egentlig laver som kommunikationspraktikant? Så tag med vores nuværende praktikant på rundtur. Her gør han dig klogere på, hvordan en klassisk dag ser ud hos Publico.

Smugkig i Lasses dagbog >

praktikant hos Publico

Ikke-navngivet

Video

Walk'n' talk - Mathias og Christina

Vi har puffet vores to tidligere praktikanter, Christina og Mathias, ud i den friske luft, hvor vi bad dem – i vaskeægte Dicte-stil –  tage en snak på havnen. Hop ind og se videoen, hvor du bl.a. får svar på, om Publicanter egentlig er søde? Og om kaffen er god?

Se videoen >

Praktikplads

Søg praktikplads i Publico

Vi søger studerende til vores praktikforløb to gange om året dvs. til forårssemesteret og efterårssemestret. Du kan finde aktuelle stillingsopslag her (i øjeblikket søger vi ikke).

Hvis du har spørgsmål til praktikforløbet, så er du velkommen til at skrive til vores praktikvejleder Karen på karen@publico.dk

feature-visual