Hvem er vi?

Publico er et kommunikationsbureau, som via godt håndværk og solid rådgivning leverer reflekteret, uhøjtidelig kommunikation til B2B-virksomheder og offentlige organisationer. Vi er 28 stykker blandet kommunikationsguf bestående af sprøde journalister, crunchy digitale typer iblandet bolchestribede videogutter og noget lækkert blødt fra uni. Og vi bliver stadig flere.

Vi går op i at blive dygtigere, få større kunder og mere komplekse opgaver. At det er sjovt og udfordrende at gå på arbejde. At mange har lyst til at gøre karriere i Publico i lang tid. At have et attraktivt værditilbud til de bedste uanset livsfase. Og kaffe. 

Publico har en stærk kultur baseret på, at vi egentlig bare godt kan li’ hinanden. Vi bakker hinandens r*v og hænger gerne ud sammen. På NorthSide, til Publico Dinners i privaten, koncerter eller faglige outings. 

Det er da lækkert, ikke?

 

Skærmbillede 2022-07-04 150743

Om at være publicant

Fra hestens egen mund

Hvad vil det sige at være publicant?

Mød to publicanter, der fra hver deres perspektiv fortæller, hvordan det er at arbejde her – og hvilke muligheder for udvikling jobbet kan rumme.

Se, og hør Thomas og Karen fortælle >

Karrierenetværk: Publico Talent

Studerende eller nyuddannet inden for kommunikation?

Kom med i Publicos gratis karrierenetværk, og bliv klogere på såvel bureau-liv som kommunikation i praksis.

Læs mere om karrierenetværket
Karrierenetværk

netværk

Praktik

Er du vores næste praktikant?

Hos Publico er vi hele tiden på jagt efter kommunikations-talenter, der har mod på at prøve kræfter med bureaulivet. Læringskurven er stejl, men du får selvfølgelig vejledning og hjælp fra kyndige kollegaer.

Sådan bliver du praktikant i Publico

Test

Har du konsulent-skills?

Med knap 20 år i branchen har vi en skarp indsigt i de forskellige kompetencer, som dagens kommunikationskonsulenter med fordel kan besidde. Tag testen, og find ud af, om du passer ind i Publicos forståelse af k-konsulentens kompetencer.

Casper-taler-med-journalister-1024x512

Karrierestigen

Vi har et fast format for, hvilke kompetencer de forskellige stillinger kalder på. At påtage sig den næste funktion forudsætter, at man mestrer den forudgående. Men når det er sagt, er vi de første til at tage ansvar for, at vores kolleger har de rigtige rammer til at udvikle sig fagligt. 

Karrierestige_publico cropped version