Kom i gang med at generere leads til salg

Du ved, du skal generere leads. Du ved, du skal opvarme dine leads. Du ved nok også, at dine varme leads skal gøre livet lettere for salgsafdelingen og skabe aktivitet på bundlinjen.

 

Vores webinar er for dig, som ved, at leadgenerering er hot, og inbound marketing er mere end bare et buzzword. Vi tager dig i hånden og viser, hvordan B2B-virksomheder kommer i gang med marketing automation og leadgenerering ved hjælp af inbound marketing.

 

Vi begynder med alt det forberedende fodarbejde som formål, målsætning, analyse, personas og kunderejsen. Vi tager fat i content-strategien og arbejdet med at finde de rette søgeord. Vi snakker om quickwins og viser eksempler på kampagner, der i dag står og kradser leads ind.

 

Vi kigger også ind i værktøjet – her HubSpot – og ser, hvordan vi kan binde content sammen med CRM og salgsarbejdet og dermed skabe sådan rigtig værdi. Altså som i værdi på bundlinjen. Jeps.

 

Eksemplerne på webinaret tager udgangspunkt i marketing automation-platformen HubSpot, men  sidder du allerede med et andet marketing automation-system, eller overvejer du at investere i en platform som fx ActiveCampaign, Klaviyo, Marketo eller Act-On, er webinar-optagelsen også for dig. Det vigtige er nemlig metoden – farven på de knapper, du skruer på, er sekundær.

 

Varighed: 1 time

 

Din oplægsholder er:

 casper-rund 

Casper Svoldgaard, Digital rådgiver