K-tjek

Publicos gratis K-tjek er en kombination af et online-spørgeskema og en (frivillig) personlig feedback-samtale med en Publico-konsulent.

Spørgeskemaet giver i sig selv ingen endegyldige svar på, om du er købt eller solgt. Kvaliteten af en virksomheds kommunikation skal jo altid måles i forhold til de forretningsmål, den skal understøtte.

Spørgeskemaet er udviklet som et dialogværktøj, der kan strukturere samtalen om strategisk kommunikation – internt i virksomheden eller med en konsulent (fx Publico). 

Klik direkte videre til spørgeskemaet

Her finder du vores content-guf og lidt ananas-i-egen-juice

Gad vide, hvad Publico laver

Af Dina Birkmose den 16. marts 2018

Da det et par uger efter juleferien gik op for min klasse, at vi skulle i 9. klasse-erhvervspraktik her midt i marts, kom det som en stor overraskelse for os alle. Jeg begyndte allerede at stresse over det der. 

Læs mere

Kategorier: Ananas i egen juice

Vi søger en efterårs-praktikant

Af Joan Jensen den 14. marts 2018

Så er det den tid på året igen - vi har brug for et skarpt og sødt hoved, som har lyst til at tæmme den strategiske kommunikation med os i efteråret. Er det dig? 

Læs mere

Kategorier: Praktik, Uddannelse, Praktikant

Morgen-seminar om Fake News

Af Marie Bjerre Birkholm den 6. marts 2018

Hvis du vil være lidt klogere på, hvordan din virksomhed kan ruste sig til at håndtere fake news eller blot fejlbehæftet journalistik i det moderne medielandskab, så kan du kigge forbi Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) tirsdag den 20. marts. Her kommer Publicos direktør Uffe Lyngaae i fint panel-selskab med Poul Madsen fra Ekstra Bladet, Kristoffer Egeberg fra faktisk.no og Finn Frandsen fra Aarhus BSS - Aarhus University.

Læs mere

Kategorier: Public Relations, Krisekommunikation

Lobbyregister er ikke lig med automatisk åbenhed

Af Uffe Lyngaae den 5. marts 2018

»Tilliden til Danmark bløder,« lød det forleden fra Transparency International, efter at det årlige korruptionsindeks placerer Danmark på en andenplads over de mindst korrupte lande. Det fik straks sat gang i debatten om, hvorvidt vi skal indføre et lobbyregister. Manglende registrering af lobbyister er nemlig en begrænsning af åbenheden, må man forstå.

Læs mere

Kategorier: Public Relations

Odder Kommune har knækket borger-kurven

Af Liv Soelberg Andersen den 4. marts 2018

BOSÆTNING: Odder Kommune har fået næsten 1.000 flere borgere siden 2014. Det har Publico i al beskedenhed en lille andel i. Også når man spørger borgmester Uffe Jensen.

Læs mere

Kategorier: Bosætning, Kommunebranding, Offentlig kommunikation, Strategi

Ringkøbing-Skjern Kommune er Danmarks ledigheds-duks 

Af Uffe Lyngaae den 4. marts 2018

ERHVERVS-BRANDING: Antallet af arbejdsløse slår nye (lav)rekorder i Danmark. Der har nemlig ikke været så få af slagsen siden før finanskrisen i midten af 00'erne. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Læs mere

Kategorier: Bosætning, Branding, Kommunebranding, Offentlig kommunikation, Employer Branding, Rekruttering

Tjek lige team Publico anno 2018

Af Uffe Lyngaae den 24. februar 2018

Da fotograf Thomas Priskorn var forbi forleden for at knipse billeder af tre nye Publico-medarbejdere, følte han sig også kaldet til at nappe et team-foto. 

Læs mere

Kategorier: Insider, Ananas i egen juice, Vækst

Seminar: E-mail marketing for B2B

Af Casper Svoldgaard den 24. februar 2018

Tag med til Publicos næste morgenseminar, og hør, hvorfor (og ikke mindst hvordan) du stadig skal bruge e-mail marketing i dit content marketing-mix.

Ses vi på Godsbanen i Aarhus 6. marts kl. 9-11? 

Det er 35 år siden, den første e-mail landede i en dansk indbakke. 35 år…! Al logik i den teknologiske verden siger, at e-mail som distributionsplatform for længst burde være gået samme vej som Minidiscs, Second Life, Crocs og DAB uden +.

Læs mere

Kategorier: Nyhedsbreve, Kursus/seminar, E-mail marketing, Permission-indsamling, Content marketing, Automation, Tools

Hvad betyder GDPR for marketing?

Af Casper Svoldgaard den 7. februar 2018
Hvis du kun skal læse to sætninger om GDPR's betydning for marketing, så kunne det godt være følgende: Spørg om lov, indhent, opbevar og brug kun det, der er nødvendigt for at kunne give dine interessenter en god oplevelse. Og dokumentér, hvordan du gør det.
Hvis du tænker "der må være mere i det end det", har du ret. Læs med her.

Læs mere

Kategorier: Content marketing, inbound marketing

Fra PR- til kommunikationsbureau (historien om en stakkels kæphest, der måtte dø ...)

Af Uffe Lyngaae den 5. februar 2018

Det har i efterhånden mange år været en personlig kæphest for mig at insistere på at kalde Publico for et PR-bureau - frem for et kommunikationsbureau - trods tilløb til mytteri blandt mine søde, men undertiden passivt-aggressive medarbejdere. Den kæphest har jeg nu besluttet at trække ud bag ved stalden og aflive - naturligvis på en nænsom og økologisk måde.

Læs mere

Kategorier: inbound marketing, Ananas i egen juice, Kernefortælling, Public Relations

Mest populære indlæg

Få vores guldkorn direkte i din indbakke