K-tjek

Publicos gratis K-tjek er en kombination af et online-spørgeskema og en (frivillig) personlig feedback-samtale med en Publico-konsulent.

Spørgeskemaet giver i sig selv ingen endegyldige svar på, om du er købt eller solgt. Kvaliteten af en virksomheds kommunikation skal jo altid måles i forhold til de forretningsmål, den skal understøtte.

Spørgeskemaet er udviklet som et dialogværktøj, der kan strukturere samtalen om strategisk kommunikation – internt i virksomheden eller med en konsulent (fx Publico). 

Klik direkte videre til spørgeskemaet

Publico-bloggen – værsgo at rode lidt i vores hjerner

Ny (hurtig) konsulent i Publico

Af Publico den 18. august 2017

Vi har styrket holdet – både når det gælder DHL-stafetten og arbejdet for vores kunder. Vores nye kommunikationskonsulent Camilla Dudeck lagde ud med at sætte os alle godt og grundigt på plads ved at tilbagelægge de 5 km ved årets DHL-stafet på 21 minutter og 34 sekunder...

Læs mere

Kategorier: Insider, Ananas i egen juice

Workshop-turne skal tiltrække borgere i Vejen

Af Publico den 16. august 2017

I aften 16. august præsenteres borgerne i Rødding for de indsigter og forslag, Publico har samlet sammen efter grundig analyse og dialog med borgere i Vejen Kommune.

Læs mere

Kategorier: Bosætning, Kommunebranding, Offentlig kommunikation

Guide: Tre tips til at komme i gang med content marketing

Af Lise Blom den 17. juli 2017

Kunsten i content marketing er at forstå din målgruppe. Ikke bare vide, hvem de er, eller hvor de er, men sådan virkelig forstå dem. Vi har udviklet en guide med de vigtigste spørgsmål, du helst skal kunne svare på.

Læs mere

Kategorier: Content marketing

5 tips til at konvertere dit (bedste) indhold til varme leads

Af Kristian Østerby den 14. juli 2017

Indhegn dit bedste materiale bag en formular, og konverter din content marketing-indsats til varme leads. Her får du 5 tips.

Læs mere

Kategorier: Content marketing, inbound marketing, Leads

Kunderejsen: Gør købsbeslutningen nemmere

Af Casper Svoldgaard den 13. juli 2017

Inbound marketing handler i høj grad om timing – det rette indhold på rette tid og sted. Derfor er kunderejsen et essentielt begreb for enhver, der vil have succes med en inbound-indsats. Ved at kortlægge dine potentielle kunders kunderejse, kan du levere præcist det indhold, der venligt skubber dem videre i deres beslutningsproces for til sidst at trække dem ind i folden som betalende kunder.

Læs mere

Kategorier: inbound marketing

Derfor er personaer vigtige for din virksomhed

Af Joan Jensen den 13. juli 2017
Uanset om du arbejder med kommunikation eller marketing – eller begge dele – bør du udarbejde personaer. De kan nemlig hjælpe dig med at målrette dine kampagner og budskaber, så de rammer plet og glæder både kunden, chefen og bundlinjen.  
Læs mere

Kategorier: inbound marketing, Persona

Bind salg og marketing sammen i effektiv smarketing

Af Thomas Mandrup den 12. juli 2017

Smarketing handler om at koble processerne i salg og marketing tæt sammen. Formålet er at skabe en effektiv, strategisk salgstilgang, hvor de to discipliner arbejder efter et fælles mål. Her får du opskriften på, hvad der skal til for at lykkes med smarketing.

Læs mere

Kategorier: inbound marketing, salg, Leads

Tre grunde til at droppe dit PR-bureau

Af Publico den 6. juli 2017

"Erling fra økonomi skriver nu godt, så ham kan vi da bruge som skribent på vores eksterne nyhedsbreve. Og til nyheder på intra. Og til pressemeddelelser, nu han er så godt igang." 

Læs mere

Kategorier: PR, Ananas i egen juice

Cover-video: Nyt blikfang til virksomhedens Facebook-side

Af Casper Svoldgaard den 6. juli 2017

Nu kan du bruge video som cover-foto på din virksomheds Facebook-side. Brug det som blikfang og som en effektiv måde at få dit budskab ud.

Læs mere

Kategorier: Sociale medier, Facebook, Video, Branding

Sommerhilsen fra vandkanten

Af Joan Jensen den 6. juli 2017

Publicos direktør Uffe Lyngaae sender dig de bedste sommerhilsner – tilsat en lille smule blær. Publico kan nemlig bryste sig af en helt særlig og ny titel.

Læs mere

Kategorier: Insider, Ananas i egen juice, Video

Få vores guldkorn direkte i din indbakke